VNDesign Event. Új élmény x x

Szervezés

Bármilyen rendezvényről is legyen szó, az ügyfél vendéglátóként azt szeretné, hogy a vendégei nagyon jól érezzék magukat. Érezzék a törődést, a kényeztetést.

A rendezvényszervezés azokat az utakat kínálja, hogy miként tudunk nagyon jól bánni egy másik emberrel. 

A legkiválóbbat nyújtani magunkból a legnagyobb szeretettel, megalkuvás nélkül, másokért felelősséget vállalva – ez mind szerintünk a vendéglátás. Bánjunk úgy másokkal, ahogy szeretnénk, hogy velünk bánjanak: emeljük fel a másik embert, máskülönben talán nincs értelme. Mindezt mindenre kiterjedő figyelemmel tudjuk csak elérni.

Teljesen mindegy, hogy ez egy felejthetetlen fancy party vagy farmlátogatás, vagy épp lakásban tartott impro stand up esemény a feladat: a tervezéstől a kivitelezésig segítjük Önt az elképzelései megvalósításában.

Részletgazdag álmok szövői vagyunk, mindenre gondolunk, a megvalósítás szintjén pedig az ütőképes, gyors, gyakorlatias megvalósításban van tapasztalatunk.

Különböző cégeknél szerzett több éves tapasztalatainkat egyesítve várjuk szeretettel a megkeresését.

VND EVENT

Programok

Bortúrák

Szívből ajánljuk prémium partnerünk, a villányi Jammertal Borbirtok sokszorosan díjnyertes, kitűnő borait. Próbálja ki a csodás borkóstolókat, életre szóló élmény lesz! https://jbb.hu/

Sportesemények

Kollégáit szeretné a közös mozgás örömével, jó hangulatú, játékos feladatokkal még jobban összekovácsolni egy céges bajnokság, csapatépítő verseny keretében? Mi bármilyen sportágra leszervezzük sporteseményét!

Golf

Szabadtéri golfeseményeinken a játék hangulata garantálja a csodás élményt. Exkluzív környezet, prémium sport és remek ételek!

Vacsorák, pop-up vacsorák

Bűvölje el vendégeit fantasztikus vacsorákkal, tökéletes ízekkel és meseszép dekorációval. Érezzék együtt jól magukat!

Catering

Csak cateringre van szüksége a céges vagy családi, baráti eseményéhez, de azt professzionálisan szeretné megoldani? Örömmel segítünk!

Privát chef

Egy igazán exkluzív gasztronómiai élményt nyújtana kollégáinak vagy szeretteinek? Mi segítünk megvalósítani! Nyűgözze le a vendégeket prémium gasztronómiai élménnyel, kifogástalan szervírozással.

Grillparti

Itt a nyár, végre grillezhetünk! 🙂 Akár egy kis háztáji sütést tervez a családnak vagy egy nagyibb grillpartit, tegye feledhetetlenné a baráti beszélgetéseket kreatív szervezéssel!

Food truck

Bármely különleges, vidám kerti party-t feldob az ízletes ételeket helyben kínáló food truck. Nyűgözze le vendégeit kreativitásával és  egy trendi, nem mindennapi mobil/guruló ételbárral.

Your Event @ Home

A kulcsszó: Önnél. Partner-társulataink készséggel kimennek helyszínre és kivételes élményt nyújtanak a baráti társasága számára. Lehet ez impro interaktív est vagy lakás kvíz, esetleg detektív történet, csak a fantázia szab határt. A társulat házhoz megy!

Workshop

Egyrészt örömmel megszervezünk workshopokat, másfelől ha egyedül szeretne szervezni, tanácsadással tudjuk Önt segíteni, szívesen felkészítjük.

Farmlátogatás

Dögönyözzön egész nap alpakkát vagy bárányokat. Élvezze a friss levegőt, a háztáji ízeket. Farmlátogatással egybekötött feltöltődés.

Privát események

Legyen szó családi, baráti eseményekről, évfordulókról, szülinapokról, névnapokról vagy babaváróról, segítünk abban, hogy az esemény mindenképp felejthetetlen legyen! 🙂

Minikonferencia

Sokévnyi tapasztalattal a hátunk mögött nyugodt szívvel ránk bízhatja konferencia és sajtóesemény megszervezését, annak érdekében, hogy lehetőleg minél többen hírül vigyék az Önök jó hírét.

MC

Saját családi vagy céges rendezvényeken előfordul, hogy nincs ember, aki összefogja, görgesse az eseményeket. Szívesen ajánlunk Önnek játékmestert, ceremóniamestert is!

Karácsonyi ünnepségek

Egy céges vagy baráti karácsonyi esemény szervezésének nem lehet elég korán nekiállni. Ha Ön szeret előre tervezni, rendelkezésére állunk elképzeléseinek átbeszélésére, az ünnepség lebonyolításához. Rövid időn belül esedékes, last minute esemény esetén is tudunk segíteni, forduljon hozzánk bizalommal.

Mikulás gyerekeknek, felnőtteknek

Talán nincs is olyan kisgyermek, aki ne lelkesedne a jó öreg szakállasért. Mikulásunk/Télapónk mindenki arcára mosolyt csal – még akkor is, ha felnőtt. Céges és családi események szervezését is vállaljuk.

Destination Management Services

Discover local tastes! If you are coming to Hungary on a business trip, we are happy to assist you with transport, hotel administration, program organization, locating restaurants and gift shops.

Alapvetően bármit megszervezünk. 🙂 Amennyiben nem találta meg, amit keresett, kérjük, keressen minket, állunk szíves rendelkezésre.

VND EVENT

Szolgáltatások

Örömmel állunk szíves rendelkezésére a lentiek kapcsán magyar és angol nyelven:

 • programszervezés
 • eseményszervezés
 • catering kiajánlása
 • eseményekkel kapcsolatos bármilyen ügyintézés
 • esemény promóció
 • tanácsadás
 • ajándékok beszerzése és csomagolása
 • dekoráció
VND EVENT

Kedvencek

Bortúrák, borkóstolók

Szívből ajánljuk prémium partnerünk, a villányi Jammertal Borbirtok sokszorosan díjnyertes, kitűnő borait. Az tökéletes élményt kínáló borkóstolók kihagyhatatlanok. Exkluzív környezet, kiváló borok, nagyon kedves kollégák. Kiváló családi és céges program, ha borkóstolókban gondolkodnak!

Your Event @ Home

Barátaival, ismerőseivel együtt egy igazán szórakoztató és kivételes élménnyel lehet gazdagabb akár saját otthonában. Társulatunk gondoskodik a jó hangulatról, legyen az egy vidám lakás kvíz, vagy egy vicces improvizációs interaktív est, de Önök akár egy izgalmas detektív történet főszereplői, illetve résztvevői is lehetnek. Egyéni igényeivel is kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.

Workshopok

Közösen alkotni és megosztani egymással a tudásunkat jó hangulatban, talán az egyik legjobb dolog! 🙂 Legyen az főzés, kézimunka, kézzel készített tárgyak vagy tudományos beszélgetés, együtt biztosan könnyebb. Ha pedig Ön szeretné saját kezűleg szervezni, és tanácsra van szüksége, akkor is Ön mellett állunk jó szövetségesként.

VND EVENT

Az élmény új

formája.

Szolgáltatások

Örömmel állunk szíves rendelkezésére a lentiek kapcsán magyar és angol nyelven:

 • programszervezés
 • eseményszervezés
 • catering kiajánlása
 • eseményekkel kapcsolatos bármilyen ügyintézés
 • esemény promóció
 • tanácsadás
 • ajándékok beszerzése és csomagolása
 • dekoráció
VND EVENT

Kalandok

Ön milyen eseményt képzelt el? Mire vágyik? Mi az az ötlet, amivel régóta szemez, de nem valósította még meg? Mi készen állunk! 🙂

LovelyEvents
01

igények

02

vízió

03

tervezés

04

megvalósítás

o
hírlevél
STREAM-BEN MARADNI

Hírlevél

Iratkozzon fel szakmai hírlevelünkre: hírek, újdonságok, érdekességek első kézből!

  Ajánlatkérés


   BortúrákSporteseményekGolfVacsoraCateringPrivát chefGrillpartiFood truckYour Event @ HomeMCWorkshopMinikonferenciaSajtóeseményHalloween partyMikulás gyerekeknekKarácsonyi partyPrivát eseményekCsak dekorációDestination Management ServicesMás

   VND EVENT

   Kapcsolat

   VNDesign Event rendezvényügynökség

   Email: hello@vndesign.hu
   Mobil: +36 30 97 67 168

   Iroda Budapesten:

   Budapest Allee Corner, Október huszonharmadika u. 8-10, 1117, 4. emelet

   Iroda Londonban:
   86-90 Paul Street 3. emelet, London EC2A 4NE

   Anyacég: VNDesign Technology Kft.
   Székhely: 1091 Budapest, Üllői út 5. I/4.
   Adószám:
   24818186-2-43, HU24818186
   Website: www.vndesign.hu

   Bisnode ‘A’ kategória, pénzügyileg stabil vállalkozás.

   VND EVENT

   Visszahívjuk!

   Amennyiben kérdése, felvetése van, legyen szíves megadni a nevét, telefonszámát és visszahívjuk.
    A mi telefonszámunk:

    x