lakberendezés

stílus. otthon. design.

Lakberendezés & Belsőépítészet emelt szinten.

lakberendezés
Budapest | Bécs

KARÁCSONYI DEKORÁCIÓ: KATT! :)

Hangulat

lakberendezés

VNDesign Interiors

VNDesign Technology Kft. stílus. otthon. design. hello@vndesign.hu +36 30 97 67 168

Sajtó

Alaprajzzal érdemes eladni / Otthon.com VNDesign Interiors / Fashion&Sweets Magazin VNDesign párnák / Otthon Magazin (print) VNDesign Interiors / Heminsley&Tiger Business Journal

Szakmai blog

Az index.hu által kiemelt bejegyzéseink! Köszönjük! :) Mitől lesz cool egy legénylakás? Exkluzivitást növelő tippek, mielőtt eladná a lakását 2. Exkluzivitást növelő tippek, mielőtt eladná a lakását 1.

Kortárs művészeti kiállítás

Parallax Art Fair | London, King's Road Chelsea Old Town Hall | 2013. február

Kiemelt partnereink

:: Event Decor, Silhouette Consulting :: Nostalgia Shop, Max City :: Monterosa, Fresh Roasted Coffee :: Foegel, a cemetlap műhely

Mitől válik a lakásunk igazi otthonná? Ha erre a kérdésre keresi a választ, nálunk jó helyen kopogtat. Akár új lakás vagy ház vásárlását tervezi, akár egy meglévőt szeretne átalakítani, mi segítünk, hogy a közös munkánk végeredménye egy olyan otthon legyen, amelyben valóban jól érzi magát, ami igazán Önhöz illik, ami mesterkéltség nélkül, minden részletében Önt tükrözi, vagyis amiről azt fogja gondolni, hogy pontosan ilyet szeretett volna. Nálunk nincsenek félvállról vett kérdések vagy túl kicsi feladatok – minden kérdésére megtaláljuk a választ és minden feladatban a képességeink legjavát nyújtjuk Önnek. Az első mindig az, hogy felmérjük az Ön igényeit, megtaláljuk az Önhöz illő legjobb megoldást. Ahogy nincs két egyforma ember, nincs két egyforma otthon sem. Egyeztetéseink során mindig az Ön kívánságait tartjuk szem előtt, miközben minden részletet úgy dolgozunk ki, hogy az funkcionálisan és esztétikai szempontból is indokolt és helyénvaló legyen. Legyen szó akár egy lakás gyors felméréséről, akár egy teljeskörű átalakításról, tapasztalni fogja, hogy a tökéletes végeredményt nem csak a frappáns ötleteknek, a gondos tervezésnek, a precíz kivitelezésnek köszönhetjük, hanem annak, hogy munkánkat mindig lelkesen és örömmel végezzük. Alkossuk meg együtt álmai otthonát!

SZOLGÁLTATÁSAINK:


1. Ingatlan eladása előtt állóknak, ingatlanközvetítőknek, értékbecslőknek:
Sokan tudnak róla, mégis kevesen élnek azzal a lehetőséggel, hogy egy eladásra kínált ingatlan sokkal könnyebben értékesíthető, ha egy jól átlátható, valóban méretarányos alaprajz is szerepel a hirdetésben. Mi ebben is a segítségére lehetünk. Felmérjük és megrajzoljuk az ingatlan alaprajzát, bútorozottan vagy anélkül, igény szerint variációkat is készítünk a lehetséges berendezéséről vagy akár átépítéséről.
Megoldásaink:

2. Ingatlanvásárlás előtt állóknak:
Lakáshirdetéseket böngészve felmerült már Önben a kérdés, hogy vajon egy-egy jó elosztású, de csúnyán lelakott lakásból hogyan lehetne igazi otthont varázsolni? Esetleg nem tud dönteni, vajon két ígéretesnek tűnő lakás közül melyiket érdemes választani? Megtalálta a megfelelő lakást, de valahogy mégsem az igazi, és tudni szeretné, milyen lehetőségek nyílnak az ingatlan átalakítására? Ha a válasz igen, mi a segítségére lehetünk.
Megoldásaink: 3. Otthonteremtőknek, ingatlantulajdonosoknak:
Egy lakás, üzlethelyiség vagy iroda ezerféleképpen kialakítható és berendezhető. Mi abban segítünk, hogy az Önhöz leginkább illő környezetet alakítsuk ki.
Megoldásaink: 4. Események, alkalmak kapcsán:
Dekorációs elemek tervezése és kivitelezése szállodák, éttermek, irodák, irodaházak részére.
Megoldásaink: