megoldasaink

Megoldásaink

A VNDesign egy boutique ügynökség, egy ékszerdoboz, amely PR és digitális megoldásaival kkv-kat és nagyvállalatokat szolgál ki. Kiemelt szakterületünk az eladásösztönzés.

Tapasztalati körünk, megoldásaink:

 • Nagyvállalatok, kkv-k kommunikációja, kiemelten B2B kommunikáció
 • Pénzügyi kommunikáció
 • Médiakapcsolatok és médiatervezés-, vásárlás
 • People Analytics és toborzás marketing
 • Rendezvénymarketing és eseménykommunikáció
 • Tartalomgyártás, tartalommenedzsment: szövegírás, vizuális tartalom, videó és animáció
 • Közösségi média: részletesen a megoldásainkról ide kattintva tájékozódhat
 • Tartalom és szövegírás hatékony keresőoptimalizáláshoz
 • Sajtószoba működtetése KKV-k számára is

Munkanyelv: magyar, angol.

Önnek miben segíthetünk?

toborzas

Toborzás marketing

TOBORZÁS marketing eszközökkel? Igen!

A kiváló munkaerő egy cég sikerének fontos záloga, ám az alkalmas jelöltek felkutatása számos kihívás elé állítja a munkáltatókat. Nem elegendő megtalálni a megfelelő csatornákat, ahol a potenciális munkatársak elérhetőek, oly módon kell megszólítani őket, hogy az felkeltse az érdeklődésüket, és megtegyék a következő lépést is, vagyis jelentkezzenek.

 • Úgy érzi, hogy minden rendelkezésére álló kommunikációs csatornát kipróbált már, mégsem járt sikerrel?
 • Nem találja a módját, hogy hogyan érje el a megfelelő jelölteket?
 • Nehézséget okoz Önnek, hogy eldöntse: az egyes közösségi média csatornákon milyen módon vegyítse a kommunikációs üzeneteket a hirdetésekkel?
 • Esetleg azért tanácstalan, mert sokan megnézik a hirdetéseit, de kevés a jelentkező, és ők sem alkalmasak a pozícióra?

Az alábbi megoldásokat kínáljuk Önnek a HR, toborzás marketing terén:

 • stratégiai szemléletmódú, átfogó koncepció készítése az Ön cége számára leginkább megfelelő munkavállalók felkutatása érdekében
 • márkaépítés, ún. employer branding a közösségi médiában is
 • adatelemzések, riportok készítése a célcsoportok azonosítása érdekében (people analytics)
 • rendszeres, célzott, következetes és tudatos jelenlét kialakítása az online térben
 • a személyes belépési pontként szolgáló landing page mellett olyan toborzási marketing és sales eszközök alkalmazása, amelyek a website-ján, az erre dedikált landing page-en tartják a bizonytalan felhasználókat is
 • keresőoptimalizált, professzionális hirdetések, szövegek megírása az eredményesség fokozása érdekében
 • az érdeklődés felkeltése élményközpontú és hangulatkeltő megoldások, eszközök segítségével
 • az online megoldások mellett igény szerint offline eszközök használata, integrált csomagok

Könnyedén, velünk

 • Fiatalos csapatunk minden tagja jelen van és tájékozódik a közösségi médiában nap mint nap. Ennek köszönhetően be tudunk jutni olyan zárt Facebook-csoportokba is, amelyek valódi, ámde máshogy nem elérhető felhasználókat, potenciális jelölteket tudhatnak maguk között.
 • A célcsoportra adaptált, emberközeli, barátságos kommunikációt alkalmazunk.
 • Ismerjük a Z és az Y generáció sajátosságait is, tudjuk, hogy milyen módon lehet őket hatásosan megszólítani, hogyan kelthetjük fel, és tarthatjuk fenn az érdeklődésüket.
 • Folyamatosan nyomon követjük a szabályozási környezet változásait. Jelenleg prioritásként kezeljük a GDPR-nak való megfelelést a fejlesztés és a kommunikáció területein is.
 • Komplex megoldásokat nyújtunk: egy kézben fogjuk össze a marketinget és a webfejlesztést. A landing page-et úgy fejlesztjük, hogy az tisztán HR marketing célokat szolgáljon, ugyanakkor arra tökéletesen alkalmas legyen.
 • Tűpontos insight-ra törekszünk. Az foglalkoztat minket, hogy valójában mi érdekli a munkavállalót. Ezt térképezzük fel, majd erre építjük fel a kommunikációt, és ennek megfelelően választjuk ki a marketing csatornákat.
 • A költséghatékonyságot szem előtt tartva csak olyan csatornákat alkalmazunk, amelyek az Ön cége számára megfelelő potenciált jelentenek.
 • Tisztában vagyunk vele, hogy pusztán az álláshirdetés és a munkavállaló számára nyújtott előnyök – akár jól megfogalmazott – listája nem elegendő. Ezt szem előtt tartva dolgozzuk ki az átfogó koncepciót.
  Gyakorlatias szakemberek vagyunk, tesszük a dolgunkat, mert biztosan tudjuk, hogy egy esetben leszünk sikeresek: ha az ügyfeleink is azok – általunk.
 • A klasszikus megoldások és a legújabb eszközök adott esetben legideálisabb „elegyével” dolgozunk, az ügyfél üzleti preferenciái és a megvalósítandó cél függvényében.

Állunk szíves rendelkezésre a toborzás marketing területén is.

Mi jelent a PEOPLE ANALYTICS szolgáltatás?

Számos cég még ma is a döntéshozók megérzéseire támaszkodik a megfelelő munkatársak kiválasztása során, pedig a People Analytics (PA) eszközei ennél jóval hatékonyabb, objektívebb és következetesebb megoldásokkal kecsegtetnek. De mit is jelent pontosan a PA? Kattintson a részletekért!

miert-velunk

Miért velünk

Pénzügyi kommunikáció kategóriában a 2013-as European Excellence Awardson shortlistre, Európa legjobb négye közé soroltak minket a kontinens szakmai vezetői.

Tagja vagyunk az IAA-nak és a European Mathematical Society-nek

A vállalatoknál, a legnagyobbaktól a kis- és középvállalkozásokig két tényt figyeltünk meg:

 1. A vezetők számokat kívánnak látni.
 2. Ezek a számok két elvárást takarnak: miképpen tudnak a megoldások – beleértve a PR-t is
  • bevételt növelni és / vagy
  • költséget csökkenteni.

Olyan üzleti döntések meghozatalában támogatjuk ügyfeleinket, amelyeknek köszönhetően a hírnevük és versenyelőnyük a saját piacukon növekszik, ezáltal bevétel- és profitnövekedés érhető el.

Pontosan ismerjük a céges narratíva jelentőségét, amely a döntéshozó elvárásait és az üzleti célokat köti össze.

A klasszikus megoldások és a legújabb eszközök adott esetben legideálisabb mixével dolgozunk, az ügyfél üzleti preferenciái és a megvalósítandó cél függvényében.

Hiszünk abban, hogy a szavak teremtő erejét jól használva a bizalom irányába fordítható és finomhangolható a már meglévő és leendő ügyfeleinkkel, partnereinkkel, és nem utolsó sorban a munkavállalóinkkal kialakított viszonyunk, ezáltal a közvélemény is.

hitvallas

Hitvallás

Tiszteletben tarjuk ügyfeleink drága idejét, ezért határidőben vagy még azelőtt teljesítjük a ránk bízott feladatokat.

Akár részfeladatokat, akár teljes projekteket is vállalunk aszerint, hogy mi felel meg leginkább a megbízó igényeinek. Legyen szó tanácsadásról vagy a kommunikációs feladatok teljes körű ellátásáról, ügyfeleink kérései szerint látjuk el a munkánkat.

A technológia gyors és állandó változása arra sarkall minket, hogy folyamatosan képezzük magunkat, hiszen csak így tudjuk biztosítani ügyfeleink számára a legújabb trendek szerinti megoldásokat is. Ugyanakkor ezt nem érezzük megterhelőnek, mert a munkánk egyben a szenvedélyünk és a személyes érdeklődési körünkbe is tartozik.

A VNDesignnál mindannyian egyetértünk abban, hogy az őszinteség, a transzparencia, a kiválóságra törekvés és a kíváncsiság, az újdonságokra való nyitottság mint alapértékek mentén erős lábakon álló, egymás és az ügyfelek tiszteletén alapuló ügynökséget építünk.

Fontos számunkra, hogy bátor, eredeti megoldásokat teremtsünk, amelyek megkülönböztetnek minket is és ügyfeleinket is a versenytársaktól. A jogi előírások ismerete és betartása, valamint az etikai elvárásoknak való megfelelés számunkra nem kérdés.

Hiszünk a csapatmunkában, abban, hogy ha sok, különböző szemlélettel rendelkező, tehetséges ember tudása, tapasztalata és véleménye összeadódik, akkor nincs lehetetlen.

kapcsolat

Kapcsolat

VNDesign Technology Kft. | Digital Agency

Budapest | London

A VNDesign PR a VNDesign egyik kiemelt üzletága.

Email: hello@@kukac@@vndesign.hu
Mobil: +36 30 97 67 168
Web: www.vndesign.hu

Ügyfeleink

Iroda Budapesten: 1091 Budapest, Üllői út 5. 1/4.

Iroda Londonban: 86-90 Paul Street 3. emelet, London EC2A 4NE
DUNS szám: 40-163-0130

Tagja vagyunk az IAA-nak és a European Mathematical Society-nek

Nemzetközi elismerésünk:
Shortlist, pénzügyi kommunikáció kategória;
European Excellence Awards 2013
Projekt: Electool, Fluenta

London

Public Relations, PR-ügynökség, kommunikáció, márkaépítés, digitális kampányok, médiavásárlás, médiatervezés, produkció, social media, content marketing, influencer marketing, stratégia tervezés, marketing iroda, marketing ügynökség, marketing csapat, reklámiroda, reklámügynökség, kreatív ügynökség, kreatív megoldások cégek részére, kommunikációs iroda, kommunikációs ügynökség, értékesítést támogató ügynökség, értékesítést támogató iroda, marketing szövegírás, sajtójelenlét támogatása, sajtókommunikációs ügynökség, sajtókommunikációs iroda, vállalati kommunikációs ügynökség, vállalati kommunikációs iroda, marketing aktivitást segítő PR megoldások, marketing aktivitást segítő szolgáltatás, márkakommunikációs iroda, márkakommunikációs ügynökség, online kommunikáció cégeknek, online megjelenés cégeknek.